''Ben O Amire İtaat Etmem''

''Ben O Amire İtaat Etmem''

AK Parti’den istifa eden Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Denizlihaber’e konuştu. Hayla, “Berna Öztürk olayı bardağı taşıran son damla oldu.

A+A-

FETÖ’nün kuyruğuna basan Denizli’deki tek belediye başkanı benim, 7 Haziran seçimlerinden sonra cinayetle yargıladılar, partim arkamda duramadı. Müslüman oylarıyla amir olanlar, Müslümanları münafıklara boğdurtuyorsa o amire itaat etmem” dedi.

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın AK Parti’den istifası büyük ses getirirken, Hayla Denizlihaber.com’dan Ferah Işık’a konuştu, istifasının perde arkasını anlattı.

 

İstifa kararını bir günde vermediğini, uzun bir sürecin sonunda böyle bir kararı aldığını söyleyen Erkan Hayla, “Geri adım atmayacağım. İstifamda kararlıyım” dedi.

 

FETÖ’NÜN YURDUNA EL KOYDUM, BAŞIMA GELMEYEN KALMADI”

İstifa nedeninin Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne Berna Öztürk’ün asaleten atanmasının olmadığını, o atamanın bardağı taşıran son damla olduğunu söyleyen Hayla, “7 Haziran seçimleri sonrası Kale’de FETÖ’nün yurduna el koydum. Hainlerle mücadele ettim. Ben FETÖ’nün kuyruğuna basınca kendimi ağır ceza mahkemelerinde buldum, cinayetle yargılandım. Denizli’de FETÖ’nün kuyruğuna basan ve inine giren tek belediye başkanı benim. Onların inine girince yaşadıklarımı herkes biliyor. Bir insanın başına gelebilecek en ağır suçlamayla karşılaştım. Yaşadığım zorlu süreçte partim arkamda durmadı. Zaten kalbim kırıktı. Müslümanların oylarıyla amir olanlar, Müslümanları münafıklara boğduruyorsa o amire itaat etmem. Sonuçta AK parti ile hiçbir bağım kalmamıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.