''Bu iğrençlikler milletimizi yıldıramayacak''

''Bu iğrençlikler milletimizi yıldıramayacak''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Ankara'da yaşanan hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını söyledi.

A+A-

Türk Milletini bu hain saldırıların asla yıldıramayacağını belirten Erbeyin,  “Başkentimiz Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik olarak haince düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Dili, dini, vatanı ve milleti olmayan terör bir kez daha iğrenç yüzünü göstermiştir. Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve bekasına yönelik bu saldırının ardındaki güçler bir an önce gün yüzüne çıkarılmalı ve adalete teslim edilmelidir. Bilinmelidir ki, Türk milleti hiçbir şekilde tehditlere boyun eğmeden bu vatanın birliği ve dirliği için mücadelesini ebediyete kadar sürdürecektir” dedi.

 Yaşanan hain saldırının milletimiz üzerinde oynanan kalleş oyunun bir parçası olduğunu dile getiren Erbeyin, “Haince ve alçakça düzenlenen bu saldırı Türk milletinin üzerinde oynanan kalleş oyunların bir göstergesidir. Ancak, milletimiz her zaman olduğu gibi bu çirkin oyunları bozacak ve hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Ankara'da yaşanan bu hain ve kalleş saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.”

MESUT GÜLER

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.