''Kız Kardeşim,Sen de Gel''

''Kız Kardeşim,Sen de Gel''

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye'nin 7 ilinde yaklaşık 1000'e yakın kadın ile buluşan Kız Kardeşim Projesi'nin Denizli’de gerçekleştirileceğini, katılımcıları kayıt için 20-21 Şubat 2017 tarihlerinde Denizli Ticaret

A+A-

Denizli Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Denizli İş Kadınları Birliği Derneği'nin (DİKAB) ev sahipliğinde, Coca-Cola ve Anadolu Vakfı'nın desteğinin yanında Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ile “Kız Kardeşim” Projesinin 22 Şubat-7 Mart tarihleri arasında DTO’da gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Uğur Erdoğan, eğitimlere 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınların katılabileceğini belirtti.

Kız Kardeşim Projesinin, kadınların güçlenmesini, sosyal ve ekonomik alanda daha aktif rol almalarını desteklediğini vurgulayan Başkan Erdoğan, “Kız Kardeşim Projesi, Ekim 2015-Mayıs 2016 döneminde Kayseri, Malatya, Gaziantep, Trabzon, İzmir, Adana ve Sakarya'da büyük bir ilgiyle karşılandı ve 7 ay gibi kısa bir süre 1000'e yakın kadın ile buluştu. Proje, bu yıl Türkiye'nin farklı bölgelerindeki 15 ilde kadınlarla biraraya gelecek. Projenin 2017'deki ilk durağı ise Denizli olacak. 22 Şubat-7 Mart tarihleri arasında Denizli Ticaret Odasında gerçekleştirilecek eğitimler ücretsiz olacak.” dedi.

 

KAYITLAR, 20-21 ŞUBAT’TA DTO’DA

BÜYEM'in alanında uzman eğitmenlerinin vereceği eğitimlere katılmak isteyen kadınların, 20-21 Şubat tarihlerinde Denizli Ticaret Odasına başvurarak, programla ilgili detaylı bilgi alıp kayıt yaptırabileceklerini açıklayan Erdoğan, “Eğitimlerde, kişisel gelişimin yanı sıra iletişim, bireysel motivasyon ve etkili konuşma konuları işlenecek. Proje, iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen kadınlara mentorluk desteği de vermeye başlayacak. Böylece girişimci olmak isteyen ve ekonomik hayata atılmak isteyen kadınların, hayallerine doğru bir adım daha atmalarına katkı sağlanacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.