“Denizli, Deniz Keyfini Işıklı’da Yaşayacak”

“Denizli, Deniz Keyfini Işıklı’da Yaşayacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’de gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı öncesi muhteşem güzelliği ile kentin doğa harikalarından olan Işıklı Gölü’nde kayık turu yaptı. Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu

A+A-

Meclis toplantılarının ilk birleşimini ilçelerde yapan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının ilk birleşimini bu kez Çivril’de gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Çivril’in Gümüşsu, Beydilli ve Işıklı mahallelerini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci ve daire başkanları eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinleyen Başkan Zolan, Çivril’de Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı yatırımları anlattı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’i makamında ziyaret eden Başkan Zolan, şeref defterini imzaladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri daha sonra Işıklı Gölü’nde kayık turu yaptı. Gruplar halinde kentin doğal güzelliklerinden olan Işıklı Gölü’ne açılan Başkan Zolan ve beraberindekiler muhteşem manzaranın keyfini çıkardı.

 

“Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi’ni düzenleyeceğiz”

 

Renkli geçen kayık turunun ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Zolan, Işıklı Gölü’nü turizme kazandıracakları müjdesini verdi. Muhteşem bir doğal güzelliğe sahip gölü Denizli turizmine kazandıracaklarını ifade eden Başkan Zolan, “Işıklı Gölü tek kelimeyle harika. Büyükşehir Belediyesi olarak, Çivril Belediyesi ile birlikte Işıklı Gölü ve çevresi ile  Gümüşsu Şelalesi’ni düzenleyeceğiz. Bu bölge gölüyle, ormanıyla, Akdağ Tabiat Parkıyla, doğal güzellikleriyle sadece Denizli’nin değil tüm bölgenin turizmine katkı sağlayacak bir potansiyele sahip. Bu bölgeyi Denizli turizmine kazandırarak, parmakla gösterilen bir yer haline getireceğiz. Denizli’de deniz yok ama halkımızla birlikte deniz keyfini Işıklı’da yaşayacağız” dedi. Başkan Zolan ve beraberindekiler Işıklı Gölü’ndeki ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına geçti.

“Çivril için çok güzel hayallerimiz var”

 

Ziyaretlerin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısının ilk birleşimi Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in konuşmasıyla başladı. Her ay düzenlenen meclis toplantılarının ilçelerde de yapılmasının çok güzel bir uygulama olduğunu vurgulayan Başkan Güven, “Bu kararın alınmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi olarak aldıkları kararla, Sarayköy’ün ardından aylık toplantılarının ilkini Çivril’de yaptıklarını ve bu uygulamaya devam edeceklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Çivril, merkezdeki iki ilçemizin dışında Denizlimizin en büyük ilçesi. Çivril kendi ayakları üzerinde durabilen, verimli ovaları, doğal güzellikleri ve çalışkan iş adamlarıyla birçok imkana sahip olan bir ilçemiz. Çivril’de bugüne kadar çok güzel işler yaptık. Bu bir başlangıç. İlçe merkezinde, Işıklı’da, Gümüşsu’da, Çivril’e yeni bir çehre kazandıracak birçok projeye imza atacağız. Çivril için çok güzel hayallerimiz var. 2019’da kimse Çivril’i tanıyamayacak” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.