‘Gayretinizden dolayı tebrik ediyorum’

‘Gayretinizden dolayı tebrik ediyorum’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçtiğimiz günlerde Sarayköy’de meydana gelen toprak kayması sonucunda, toprak altında kalan işçiyi kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri’ni ziyaret ederek tebrik etti.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Saraköy’de meydana gelen toprak kayması sonucunda toprak altında kalan işçiyi kurtaran itfaiyecileri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İtfaiye Hizmet Binasında yapılan ziyarette Başkan Osman Zolan, kaza ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ekipte bulunan bütün itfaiye personelini tek tek tebrik eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göstermiş oldukları başarıdan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

 

‘Gayretinizden dolayı tebrik ediyorum’

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sizlerle bir kez daha gurur duyduk. Göstermiş olduğunuz kahramanlık hepimizi mutlu etti. Kurtarma anında dikkatli ve titiz davranarak zamanla yarıştınız. Bir vatandaşımızın hayata tutunmasına vesile oldunuz. Hepinizi gayretinizden dolayı tebrik ediyorum. Bir canın hayata tutunmasını sağlayarak beklide bir ailenin hayata tutunmasını sağladınız. Belki de bir babayı ailesine, eşine ve çocuklarına kavuşturdunuz. Siz bizlerden çok aslında o ailenin kahramanısınız. Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Hepinizle gurur duyuyoruz. Sizlerin burada vermiş olduğu bu mücadeleyi görünce bizler çok daha mutlu oluyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.