“Toprağın Ateşle Dansı”nda Çamura Hayat Verdiler

“Toprağın Ateşle Dansı”nda Çamura Hayat Verdiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Seramik Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan “Toprağın Ateşle Dansı” sergisi açıldı. Çamura hayat veren kursiyerlerin ürettiği eserler büyük beğeni topladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Seramik Kursu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Toprağın Ateşle Dansı” adlı sergi Denizli Büyükşehir Belediyesi Turhan Bahadır Sergi Salonu’nda açıldı. Serginin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım İşleri Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, eğitmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Toprağın Ateşle Dansı adlı sergiyi gerçekleştirerek, eser veren kursiyerleri tebrik etti. Başkan Zolan, “İnsanlarımızın hobilerini yapabilmesi anlamında, arzu ettikleri her türlü etkinliği yapabilme anlamında, birçok imkan sunuyoruz. Sizler de ilgi gösteriyorsunuz. Bugün ortaya koyduğunuz eserlerle her şeyin en iyisini en güzelini yapabileceğinizi gösterdiniz” dedi.

“Emek, alın teri ve göz nuru var”

Kursiyerlere çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Zolan, sözlerine şöyle son verdi: “Kursiyerlerimizin eserlerinde emek, alın teri ve göz nuru var. Büyükşehir Belediyesi olarak seramikle ilgili verdiğimiz eğitimlerimizin atarak sürmesini temenni ediyorum.” Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Zolan, davetlilerle birlikte eserleri inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm malzemelerini ücretsiz olarak karşıladığı seramik kursunda üretilen birbirinden güzel eserler beğeniye sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.