"Türkiye Bölünmez Bu Millet Eğilmez"

"Türkiye Bölünmez Bu Millet Eğilmez"

Denizli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir bu sabah gerçekleştirdiği kahvaltılı basın toplantısında, 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi ve ‘Türkiye Bölünmez Bu Millet Eğilmez’ dedi.

A+A-

Akdemir, 15 Temmuz gecesi ülkemiz çok büyük bir badireyi bu milletin sayesinde atlattı. O gece Türk kadının önemli rol aldığını gördük. Kucağındaki bebeği ile meydanlarda olan kadınlarımıza göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Darbe girişiminin ilk saatlerinde her şeyi göze alarak meydanlara bir yiğit edasında çıkan kadınlarımız, kurtuluş savaşında askerlerimizle omuz omuza savaşan kadınlarımız gibi mücadele etmiş ve meydanları terk etmemiştir.

 

“Çocuklarımıza sahte kahramanlar yerine gerçek kahramanları anlatacağız”

Demokrasi nöbetlerinde birçok şeylere şahit olduk. O gece yaşanan kahramanlıkların yanı sıra şehit olan vatandaşlarımızı, çocuklarımıza anlatacağız. Çocuklarımızı yetiştirirken sahte ve yapay kahramanlar yerine bu kurtuluş mücadelemizdeki kahramanlarımızdan bahsederek büyüteceğiz. Bizim gerçek kahramanlarımız tarihte verdikleri mücadelelerle ülkemize yön verenler ve bu darbe girişiminde hayatları pahasına ülkemizi savunan yiğitlerimizdir.

 

“Tehlike nereden gelirse gelsin bu millet ona karşı koyacaktır”

 

15 Temmuz darbe girişiminde yaşadıklarımızı Allah bir daha bizlere göstermesin. O gece milletimiz büyük bir duruş sergilemiş ve üzerimizdeki belayı def etmiştir. O gece sadece ülkemizdeki vatandaşlar değil, dünyadaki tüm ümmet bizler için dua etmiştir. Onları göz ardı edemeyiz. Bundan sonra ister FETÖ’den ister ABD’den veya diğer AB ülkelerinden her türlü gelecek tehlikelere bu millet karşı duracaktır. Bu millet o gün bu dirayetini göstermiştir. Bundan sonrada gösterecektir. ‘Türkiye bölünmez bu millet eğilmez” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.