17 Yaşında 86 Suç Kaydı Vee...Yakalandı

17 Yaşında 86 Suç Kaydı Vee...Yakalandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, çeşitli suçlardan arandığı ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan kişi tutuklandı.

A+A-

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, çeşitli suçlardan arandığı ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçedeki rutin olarak gerçekleştirilen kimlik sorgulamasında "dolandırıcılık", "güveni kötüye kullanma", "tehdit", "hırsızlık" ve "uyuşturucu kullanmak ve satmak" suçlarından aranan E.Ç'yi (17) gözaltına aldı.

 

86 ayrı suç kaydı bulunan E.Ç. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevkedildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, çeşitli suçlardan arandığı ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan kişi tutuklandı.

 

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçedeki rutin olarak gerçekleştirilen kimlik sorgulamasında "dolandırıcılık", "güveni kötüye kullanma", "tehdit", "hırsızlık" ve "uyuşturucu kullanmak ve satmak" suçlarından aranan E.Ç'yi (17) gözaltına aldı.

 

86 ayrı suç kaydı bulunan E.Ç. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevkedildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.