183 Bin 255 Öğrenci İçin İlk Ders Zili Çaldı!

183 Bin 255 Öğrenci İçin İlk Ders Zili Çaldı!

Denizli’de 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı, 786 okulda 183 bin 255 öğrenci ve 14 bin 216 öğretmen ilk ders zili ile başladı.

A+A-

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı, çalan ilk ders zili ile bugün başladı. Çocukların ilk dersi ise "15 Temmuz" olacak. Tüm okullarda öğrencilere MEB'in hazırladığı iki videoyla 15 Temmuz'da neler yaşandığı anlatılacak.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler çalan ilk okul zili ile ders başı yaptı. Denizli’de bu yıl 817 okulda yaklaşık 180 bin öğrenci ve 14 bin öğretmen eğitim öğretim yılında okullarda olacak. FETÖ okullarına el koyan Devlet, çoğu okulu İmama Hatip Okullarına çevirdi. Bu okullardan biri olan Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sabah saatlerinde okul bahçesinde biriken öğrenciler, idarecilerin yaptığı konuşma sonrasında tek bir ağızdan okunan İstiklal Marşı sonrasında sınıflarına girdi. Öğrencilerin ilk gün dolayısı ile heyecanlı olduğu görüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın daha önceden gönderdiği talimata göre okullarda ders başlamadan önce, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konularını kapsayacak şekilde törenler düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.