2 Bin Çocuğa Bayram Sevinci...

2 Bin Çocuğa Bayram Sevinci...

Hayata Dokunuş Derneği Bu bayramda 2 bin çocuğa Bayram sevincini yaşatacaklar...

A+A-

HAYATA DOKUNUŞ'TAN GÖZLERİ DOLDURACAK BAYRAM PROJESİ

Hayata Dokunuş Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi Malatya olmak üzere kurulan ve Türkiye'nin bir çok yerinde kısa bir süre zarfında bir çok çalışmaya imza atan gençleri ile gönüllere taht kurmaya devam ediyor. Yaptıkları çalışmaları hiç bir parti, dernek, STK kurum ve kuruluşa bağlı olmadan yapan gençler hiç bir ayrım yapmaksızın merhametli yürekleri ile yeni projeleri ile yine büyük ses getiriyor. Malatya'da başlattıkları proje ile ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocukların öncelik verildiği 2000 çocuğa bayram sevinci yaşatacaklar.


Mahalle mahalle, okul okul gezerek ihtiyaç sahibi çocukları tespit eden gençler çocuklarımızın ayakkabı, elbise, oyuncak ve ihtiyaç duyulan her şeyi her çocuğa özel bir paket oluşturarak küçük yüreklere sevinç olmak için kolları sıvadılar. Malatya da 2000 çocuğun ve ailesinin mutluluk sebebi gülen yüzü olacak gençler hazırlıklara şevk ile devam ediyor. Hayata Dokunuş Genel Başkanı Ali MOREL " Bayram da gelenekten gelen bir durumdur. Yeni elbiseler, ayakkabılar, hediyeler evin küçük meleklerine alınır.


Bir gün öncesinden hazır bekler baş uçlarında. Ama bazen bu imkanların yetersizliği, kimsesizlik ve mağduriyetten olmaz. Dinimizde de bir çok kere öğütlenmiştir yetim ve öksüzlere sahip çıkıp onların yanında olmamız gerektiği. Bizler de onlara aile olmak istedik. 'Kalbinin yumuşamasını ve hacetinin görülmesini sever misin? Yetime merhamet et, onun başını oksa ve ona yediğinden yedir. Kalbin yumuşar ve hacetine erişirsin. ' Bu söz bizleri bir kez daha anlattı. Yol gösterdi adeta.


Bizler istedik ki bu durumda olan çocuklar da mutlu olsun. Onların da bu bayram yüzü gülsün. Sevinci olsun. Kalpler yumuşasın huzur bulsun. Bunun en güzel ve mükemmel bir şekilde olması için Hayata Dokunuş Gençleri olarak el birliği ile çalışıyoruz. Bir çocuğun yüzü gülmesi bir yetimin bir öksüzün yüzü gülmesi şu dünyada sahip olunacak en değerli olay bizler için." dedi. Hayata Dokunuş Gençlerinin gönül zenginliklerini, merhametli yüreklerini, yine gösterdiklerini örnek çalışma ve davranışlarıyla bir kez daha gözler önüne serdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.