2 Hasta, Sayın Vali'den Yardım Bekliyor

2 Hasta, Sayın Vali'den Yardım Bekliyor

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde bir dram yaşanıyor...İcra Asansörlerin Beynini Söktü...2 Yaşlı kadın Rezidansta mahsur

A+A-

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesinin Karapınar Caddesindeki  54 dairelik Lal Rezidansta yaşayan yaklaşık 20 aile ve 2 hasta kadın mahsur kaldı.FETÖ/PDY Soruşturmasında mal varlığına el konan ve kayyum atanan Mimar M.S.'in de yaklaşık 12 dairesinin Lal Rezidans'ın bir temizlik firmasına ( D.G. ) olan 60 Bin TL'lik borcundan dolayı gelen haciz memurları her iki bloğunda asansörlerine icra kanalıyla haczedilmesinden dolayı asansörler çalışmaz hale getirildi.

2 YAŞLI ve HASTA KADIN MAHSUR KALDI

Rezidansın 9.Katında yatalak yaşayan 85 yaşındaki Cennet Orhan ile 7.Katta yaşayan ve 65 yaşında olduğu belirtilen kalp hastası Emine Yılmaz evlerinde mahsur kaldılar.Her iki hastanın da Mimar M.S'in mal varlığına el konulup kayyum atanmasından dolayı Rezidansa yöneticide atanamıyor.İcra yolu ile alacağını tahsil etmek isteyen temizlik firması  ( D.G. ) ile anlaşmaya çalışan Rezidans sakinleri kendi aralarında topladıkları 23 Bin TL'yi peşinat olarak vermek istemiş ve anlaşmış olmalarına rağmen,alacaklı firma tekrar alacağının tamamını talep etmesi üzerine işlem tekrar icra işleminin takip etmesine sebep oldu.

REZİDANS SAKİNLERİ 4 AYDIR BU ÇİLEYİ ÇEKİYOR

İcra işleminin devam etmesinden dolayı Rezidansa ait her iki Bloğun da asansörleri çalışamaz durumda bekliyor.Lal Rezidansta yaşayan daire sakinleri mağdur olduklarını dile getirerek bu soruna bir an önce bir çözüm getirilmesini bekliyorlar.

Gazetemize ulaşan mağdur daire sakinleri,Sayın Valimizden ve yetkililerden yardım bekliyoruz dediler.

AKİSHABER ÖZEL







 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.