23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Ertelendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Ertelendi

Bu yıl 97. Yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Hava muhalefeti nedeniyle Çivril ilçesinde ileri bir tarihe ertelendi.

A+A-

23 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Meydanında yapılması planlanan kutlamaların meteorolojiden yapılan yağış ve soğuk hava nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

 

Çivril İlçe Milli eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklama ile kutlama törenlerinin ileri bir tarihte yapılacağı ifade edildi. Açıklamada “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın’da Cumhuriyet Meydanında yapılması öngörülen kutlama programı hava muhalefeti nedeniyle kutlama komitesinin belirleyeceği ileri bir tarihte yapılacaktır. Kutlamaların Çelenk sunma programı Cumhuriyet meydanında belirtilen saat ve günde yapılacaktır. Pazartesi gün Kutlama komitesinin yapacağı toplantı sonrası 23 Nisan Kutlamalarının hangin gün yapılacağı belirlenecektir” denildi.

 

Daha önceki yıllarda yapılan kutlama programlarında havanın soğuk olması nedeniyle özellikle anaokulu öğrencileri zor anlar yaşamışlardı.

Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.