98. Yılın Haklı Gururunu Yaşıyoruz

98. Yılın Haklı Gururunu Yaşıyoruz

Makina Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

MAKSİAD Başkanı Sarı, "Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına giden yolun, ilk adımını oluşturan ve Türk Milletinin kurtuluş meşalesini yaktığı tarihin 98. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:

"19 Mayıs’ta başlayan milli mücadele, emsalsiz bir kurtuluş mücadelesinin ilk adımıdır. Büyük önder Mustafa Kemal’in Samsun’dan başlayarak yurdun dört bir köşesine yayılan bağımsızlık ateşi hala hafızamızda ve ruhumuzda mevcuttur. Düşman işgalinden kurtularak küllerinden yeniden doğan güzel vatanımızı gençlerimize emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu bayramda; düşüncelerini özgürce ifade eden, eğitimli, fikri hür, vicdanı hür, gençler, dünyada eşi görülmemiş onurlu bir mücadele sonucunda kazanılmış bu toprakların en büyük mirasçılarıdır. Gençliğimizin geleceği makine sanayindedir. Bu bayram vesilesiyle de mesleki ve teknik eğitim veren okullarımıza gençlerimiz tercih etmeli, velilerimiz sahip çıkmalıdır. Gençliğimize bayram olarak armağan edilen bu tarihi günde, ülkemizin bağımsızlığının elden gitmemesi için büyük mücadele veren ecdadımızı ve Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anar, aziz milletimizin ve gençlerimizin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım."

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.