Ak Parti İlk Mitingini Bayram Havasında Gerçekleştirdi

Ak Parti İlk Mitingini Bayram Havasında Gerçekleştirdi

Bayram havasında miting

A+A-

AK Parti Denizli teşkilatı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve milletvekili adaylarının katılımı ile miting yaptı. Yaklaşık 5 bin kişinin alanı doldurduğu miting, bayram havasında geçti.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli teşkilatı, ilk mitingini Karşıkaya Mahallesi Hasan Güngör Spor Salonu bahçesinde gerçekleştirdi.

 

Kalabalık bir vatandaş grubunun katılımı ile yapılan mitingte konuşan Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, bugüne kadar onların dualarıyla geldiklerini, yine onların duasıyla yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi:

 

Biz Denizli için yola çıktığımızda sizden destek istedik, sizden dua istedik. Biz kırmadınız. Biz de size ne söz verdiysek Allah’ın izniyle bir bir gerçekleşti. Şimdi yeniden yola çıkıyoruz ve daha büyük işler yapmak için en az 5 milletvekili istiyor ve dualarınızı bekliyoruz’ dedi.

 

MİLLETİMİZ BİZİMLE BERABER

 

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın konuşması ile başlayan miting, coşku içinde geçti. “Efelerin efesi Nihat Zeybekci”, “Denizli seninle gurur duyuyor” sloganları ile sık sık konuşması kesilen Nihat Zeybekci, ilk belediye başkanlığı dönemine atıfta bulunarak “2004 seçimlerinde yüzde 51,5 oy alarak belediye başkanlığı seçimlerini kazandık. Eğer yine mahalle mahalle ev ev çalışırsak niçin yine başarmayalım. Milletimiz bizimle beraber” dedi.

 

SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ

 

“Denizli’ye güneş buradan doğacak demiştik” sözünü hatırlatan Zeybekci, “O dönem herkes buraya girerseniz çıkamazsınız demişti. Ancak biz kararlı bir şekilde projelerimizin arkasında durduk ve bugünlere geldik. Bağırsak Deresi’nin olduğu yerde şimdi Egenin en güzel parklarından biri olan AK Vadi var. Biz, bir söz söyledik mi asla yalan söylemeyiz. Biz, söz verdik mi canımız pahasına tutarız. Biz, emanete ihanet etmedik ve ettirmedik” ifadesini kullandı.

 

BİZLERE GÜVENİN

 

“Seçimlere az bir zaman kala yine oyunlar oynanacaktır” diyerek konuşmasını sürdüren Zeybekci, “Bizlere güvenin” mesajı verdi. Zeybekci, “3. boğaz köprüsü, Marmaray, Avrupa’nın en büyük havaalanı gibi yatırımlar birçok devleti rahatsız ediyor. Güçlenmemizi istemeyenler bizlerin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bu seçim dönemi yine bunlar yaşanacaktır. Oyunları yine siz bozacaksınız” dedi.

 

TÜRKİYE DENİZLİ’Yİ KONUŞACAK

 

7 Haziran seçimlerinde iller arası yarış olacağından bahseden Zeybekci, “Bir anket yapılmış. 7 Haziran’da iktidar değişikli bekliyor musunuz diye sorulmuş. Yüzde 70 iktidar değişikliği beklemediği söylemiş. Artık ülkemizde iller yarışır hale. Denizli 7 Haziran’da öyle bir sonuç alacak ki, herkes şaşıracak. Ne oldu bu Denizli’ye diye konuşacaklar. Bunu başaracak gücümüz ve kararlılığımız var” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.