AK Partili kadınlar öğrencilerle kitap okudu

AK Partili kadınlar öğrencilerle kitap okudu

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları yöneticileri, Kütüphane Haftası nedeniyle, Belenardıç Mahallesi İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Ayrıca, okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte kitap okudu.

A+A-

Kütüphane Haftası'nda farklı bir etkinlik yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale'nin Belenardıç Mahallesi'ne giderek öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Okulun bahçesinde, öğrencilerle birlikte kitap okudu; kitap ve kırtasiye malzemeleri verdi. 

 Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, "Artık bizi esir eden televizyonun karşısından kalkalım, esir olmayalım. Onun yerine kitap okuyalım, okutalım. Boş geçen zamanlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu anlayalım ve zararın neresinden dönersek kardır diyelim. Kitaplarla dostluğumuz ne kadar erken başlarsa o kadar yarar sağlar. Küçük yaşta başlayan okuma zevki, büyüdükçe kökleşir ve gelişir. Beden eğitimi vücut için ne ise, okumak da beyin için odur. Kitaplar ilme, bilme, bilgiye giden yoldur. Kitap okuyarak bilgiler edindiğimiz gibi, ruhumuzu da zenginleştiririz. Bugün bir kitap alalım, okumaya başlayalım. Bu yeni bir başlangıç olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.