Akan:CHP Siyasi Şov Peşinde

Akan:CHP Siyasi Şov Peşinde

AK Parti Honaz İlçe Başkanı Zekeriya Akan; Honaz  Belediyesi'nin İlçe meydanında düzenlediği  çocuk  şenliği'nde CHP'nin parti amblemi bulunan balon dağıtma girişimine sert tepki gösterdi.

A+A-

Başkan Akan, " CHP aynı CHP. Provokasyon,İftira ve Yalan hepsi birarada" dedi.

AK Parti Honaz İlçe Başkanı Zekeriya Akan, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

 

ŞENLİĞİN NEŞESİNE GÖLGE DÜŞÜRDÜLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Honaz Belediyesi tarafından ilçe meydanında düzenlenen çocuk şenliğinin yoğun bir katılımla ve neşe içinde devam ettiği sırada ' Hayır ' logosu'nun yer aldığı araçla CHP kadın kolları il başkanı Sündüz Başsorgun ve CHP Honaz İlçe Başkanı Suat Nurkaya'nında araların da olduğu bir grup CHP'li parti mensubu kişiler şenlik bölgesine gelerek,şenliğe katılan çocuklara CHP amblemi bulunan balon dağıtma girişiminde bulunmuşlardır. CHP'li grubun bu tutum ve davranışları şenliğe katılan çocukları ve ailelerini huzursuz etmiştir.

Honaz Belediyesi çalışanları ve AK Parti ilçe teşkilatımızın mensupları ile ilçe halkımızın sağduyulu yaklaşımı sayesinde CHP'nin logolu balon dağıtım girişimi engellenmiştir. Ancak CHP'li partililerin dağıtımı devam ettirme konusundaki ısrarları sebebiyle Polis gerekli müdahalede bulunmuştur.

 

İFTİRA ATIYORLAR

CHP'ye mensup bazı yetkililerin sosyal medya ve bazı yayın kuruluşlarında AK Parti mensubu kişilerin kendilerini tartakladıklarına ilişkin dolaşan açıklamaları düpedüz yalandan ibarettir. CHP, 23 Nisan gibi önemli bir günde Honaz ilçemizde yaptığı bu hatasını kabullenip ilçe halkından özür dilemesi gerekirken , yaptığı hatasını yalan ve iftiralarıyla temizlemeye çalışıyor. Honaz halkı bu yaşanan hadise karşısında ; Kimin hizmet peşinde koştuğunu , kimin şov yaptığını çok iyi bilmektedir.

23 NİSAN BU MİLLETİN KORUMASI ALTINDA

23 Nisanı kullanıp siyasi şov peşinde koşanlar bu emellerine ulaşamayacaklar. Cumhuriyet nasıl milletimizin koruması altında ise 23 Nisan da bu milletin koruması altındadır. Küçük çocuklara siyasi parti logolu balonlar dağıtarak siyasi şarlatanlık yapmak  23 Nisan'ın özüne zarar vermekten öteye geçmez. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.