Akyol, Öğrencilerle Demokrasi Dersinde

Akyol, Öğrencilerle Demokrasi Dersinde

Hakimiyet İlkokulu Müdürü Hüseyin İyilikçi ve 3/D sınıf öğretmeni ve öğrencileri değerler eğitimi ve demokrasi haftası nedeniyle Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Öğrencilerle değerler eğitimi ve demokrasi haftası nedeniyle ders işleyen Başkan Akyol, “Öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış olduğu ziyaret beni oldukça memnun etti. Demokrasiye ve geleceğe sahip çıkmak adına minik öğrencilerimizin heyecanını gözlerinden okuyabiliyorum. İnsan Haklarında temel değerler vardır. İnsan hakları demek, saygı, eşitlik, özgürlük, çoğulculuk, hukuk devleti sosyal devlet ve kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilmektir.


Biliyorsunuz ki demokrasimize 15 Temmuz günü hain bir saldırı yapıldı. Bu hain plan, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ının sokağa sahip çıkın çağrısıyla sokaklara çıkan milletimiz tarafından bertaraf edilerek püskürtülmüştür. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin cumhurbaşkanı, başbakanı sizlersiniz. Değerlerimize ve demokrasimize sahip çıkalım. Huzuru refahı birlikte yakalayalım. Ben bu güzel ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gözlerinizden öpüyorum. Başarılar diliyorum” dedi. Başkan Akyol, daha sonra öğrencileri “RABİA” selamıyla selamlayarak, onlara işaretin anlamı hakkında bilgi verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.