Allah Belanı Versin,Sapık Yaratık!

Allah Belanı Versin,Sapık Yaratık!

12 Yaşındaki Kıza TIR'da 1 Yıl Boyunca Defalarca Tecavüz Eden Sapık Tutuklandı

A+A-

İzmir'in Torbalı ilçesinde, 12 yaşındaki kız çocuğu S.B.'ye, bir yıl boyunca TIR dorsesinde tecavüz ettiği ileri sürülen üç çocuk babası 60 yaşındaki Y.T., 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde gözaltına alınıp, tutuklandı. Y.T.'nin adliyedeki ifadesinde S.B.'nin 17 yaşındaki ablası B.B. ile de kendi isteğiyle dört beş kez ilişkiye girdiğini söylediği öğrenildi.

 

Hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden iki ay önce tahliye olan anne S.B., iddiaya göre, eşiyle boşanmalarından sonra velayeti kendisine verilen üç çocuğundan 12 yaşındaki S.B.'nin durgun davranışlarından şüphenip, ısrarla ne olduğunu sordu. Anne S.B., kendisinin cezaevinde olduğu dönemde, halasının eski kocası Y.T.'nin, anneanneleri C.B.'nin yanında kalan kızlarından S.B.'ye TIR dorsesinde bir yıl boyunca çeşitli tarihlerde tecavüz ettiğini öğrenip, soluğu Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde aldı.

 

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

 

Anne S.B., kendisinin de yanında büyüdüğü eski eniştesi Y.T.'den şikayetçi oldu. Anne S.B., Y.T.'nin kızı S.B.'ye farklı bakışlarını ve zaman zaman elle tacizde bulunduğunu kendisinin de gördüğünü anlattı. Küçük kız S.B. de, pedagog eşliğinde alınan ifadesinde Y.T.'nin kendisine pek çok kez tecavüz ettiğini, bu durumu başkalarına anlatmaması için ölümle tehdit ettiğini söyledi.

 

Şikayet üzerine polis, Tire merkezli bir TIR firmasında şoför olan üç kız çocuk babası Y.T.'yi, Dünya Kız Çocukları Günü olan dün (salı) gözaltına aldı. Y.T.'nin üzerinde yapılan aramada cinsel gücü arttırıcı 28 hap ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.T., tutuklandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.