Allah’ın insanoğluna büyük bir lütfu

Allah’ın insanoğluna büyük bir lütfu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, “Türk İslam birliği idealini yaşatacak sağlıklı nesiller yetiştiren ve yetiştirecek olan Annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.

A+A-

MHP  Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup  Başkanvekili Av. Yusuf Garip, “Başta şehit annelerimiz  olmak üzere Türk Budunu’nun bereket kaynağı, Yüce Allah’ın sınırsız merhamet ve sevgisinin tecellisi, Allah’ın insanoğluna büyük bir lütfu olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar; kahramanlıkları ile ölümsüzleşmiş ve kahraman evlatlar yetiştirmiş annelerimizi rahmet ve minnetle anarım. Evlatlarını bin bir emekle yetiştiren annelerimiz; toprağımızın bütünlüğünün, Milletimizin bölünmezliğinin, Bayrağımızın dalgalanmasının, örf ve adetlerimiz ile kültürümüzün idamesinin en büyük güvencesidir. Milletimizi bölmek isteyenlere karşı en güzel cevabı verecek olanlar, evlatlarının birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasını arzulayan annelerimizdir” dedi.

 

 

Garip, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Bir Türk evladı olarak, milletimizin tarih boyunca olduğu gibi gelecekte de var olacağına; milli bilince sahip, Türk İslam birliği idealini yaşatacak sağlıklı nesiller yetiştiren ve yetiştirecek olan annelerimize duyduğum güvenle koşulsuz olarak inanıyorum. Evladı için her türlü fedakarlığı yapan elleri öpülesi tüm annelerimize saygılarımı sunar; Anneler Gününü kutlarım.” MESUT GÜLER  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.