Ani Yağış Kaza Getirdi,1 Kişi Öldü

Ani Yağış Kaza Getirdi,1 Kişi Öldü

Denizli’de dün ve bugün yağan sağanak yağmur beraberinde kazaları da getirdi. Bir kişi hayatını kaybetti

A+A-

 

 

Karakurt Mahallesi’nde meydana gelen kazada, cam şişe toplayan bir kişiye araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle dereye uçan bir kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişinin kimliği henüz belirlenmez iken, yapılan ihbar sonucu olay yerine 112 acil servis ekipleri, itfaiye ekipleri intikal etti. Dereden çıkarılan kişiye yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Araç elektrik direğini devirdi

Sevindik Mahallesi, Ankara yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. İddiaya göre, seyir halindeki kapalı kasa ticari araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Araç ilk olarak bölünmüş yol kaldırımına çarptı ve ön tekerleği yerinden koptu. Daha sonra parmaklıkları yıkarak orta refüje çıkan araç elektrik direğine çarptı ve durdu. Çarpmanın etkisiyle elektrik direği yerinden söküldü. Meydana gelen üzücü kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Araç içerisindeki sürücünün yaralı olduğu fark edilince hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşımıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Üzücü kazada ticari araç ise ağır maddi hasar aldı.

Üçler Mahallesi’nde korkutan kaza

Üçler Mahallesi, Umut 3 konutlarının olduğu kavşakta meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Yağmur nedeniyle araç kontrolünün zor olduğu yolda, hızla gelen araç diğer aracın ön kapısına vurdu. Meydana gelen kazada her iki araçta da büyük maddi hasar oluşurken olayla ilgili tutanak tutuldu.

Forum Çamlık’ın önünde kaza oldu

Sağnak yağmur Denizli’de peş peşe kazaların yaşanmasına neden oldu. Dikkatsizlik, tedbirsizliğin yanı sıra sağanak yağmur nedeniyle meydana gelen kazada, araç büyük hasar gördü. Forum Çamlık önünde meydana gelen kazada araç büyük hasar görürken çevrede bulunan vatandaşlar büyük korku yaşadı. Bir kişinin yaralandığı kaza ile ilgili yapılan ihbar sonucu 112 ilk yardım ekipleri olay yerine intikal etti. Kazada bir araç çarpmanın etkisiyle parkın içine girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.