Annelerimizin Günü Kutlu Olsun

Annelerimizin Günü Kutlu Olsun

Denizli Valisi Dr.Ahmet Altıparmak,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz Anneler gününü kutladı

A+A-

VALİ DR. AHMET ALTIPARMAK’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturur. Annelerimiz, hoşgörünün, karşılıksız özveri, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı, yaşamımızın en önemli varlıklarıdır.

Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük paya sahiptir. Biliyoruz ki; ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, Türk aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunan, büyük bir fedakârlık ve sabırla evlatlarına yol gösteren annelerimizin yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, donanımlı nesiller katkıda bulunacaktır.

Günümüzde, fedakar annelerimiz, bu görevlerinin yanında ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak da önemli misyonlar üstlenmişlerdir. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir.

“Cennet annelerin ayakları altındadır” sözü de yüce dinimizin annelerimize verdiği önemi, onlara karşı göstermemiz gereken saygı ve hürmeti ifade etmesi bakımından çok anlamlıdır. Büyük Önder Atatürk de “Dünyada her güzel şey kadının (ananın) eseridir” diyerek anneliğin önemine dikkat çekmiştir. Bizler, annelerimizi sadece bir günle hatırlayan değil, her günümüzü onlarla, onların hatıralarıyla yaşayan bir milletin çocuklarıyız. Bizleri en iyi şekilde yetiştirmek, hayata hazırlamak için karşılıksız sevgi veren, beklentisiz emek harcayan annelerimize her gün aynı değeri vermemiz gerektiğini en iyi bilen toplumlardan biriyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehit ve Gazi annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, ellerinden öpüyorum.

*******************

 

Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların anneler olduğunu belirten Başkan Zolan, "Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır" dedi. Annelik duygusunun, tüm canlıların nefes alması kadar evrensel bir değer olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir" diye konuştu.

 

 

Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onları sadece evlatlarından uzak kaldığı bu özel günde değil her gün hatırlayıp yanlarında olalım" dedi.

 

 

Başkan Zolan, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Ben öncelikle, üzerimde büyük emeği olan annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.”

*******************

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

 

“Çocuklarının ilk yol göstericisi olan anneler için onlara en iyi imkanları sunmanın, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamanın, iş hayatında ve sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamanın, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarından biri olduğunu düşünüyorum. Kendisini geliştiren anne; çocuklarını da en iyi şekilde yetiştirecektir ve ülkemize yararlı evlatlar bırakacaktır. Günümüzde çalışan anne olmanın da ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Hem iş dünyasında etkin olup hem de annelik görevini yerine getiren annelerimizi ayrıca takdir ediyorum.

 

Bu vesilesiyle, karşılıksız sevginin, karşılıksız fedakarlığın, karşılıksız bağlılığın eşsiz temsilcileri olan tüm annelerin Anneler Günü’nü içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.”

****************

 

ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

İnsanın hangi yaşta veya hangi makamda olursa olsun, mutlaka annesine ihtiyacı olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “Annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır” dedi.

“ Bir annenin mutluluğu, gülümsemesi o ülkenin de gülmesi refaha kavuşması demektir” diyen Başkan Filiz; Anneler Günü sebebiyle yayımladığı mesajında devamla şu sözlere yer verdi:

“Yüce kitabımızın 'onlara öf bile demeyin' diye emrettiği; Peygamberimiz’in “Cennet anaların ayakları altında serilidir" diye dikkat çektiği annelik; Kutsaldır, sevginin, şefkatin, merhametin, gücün, savunmanın, gönlün, muhabbetin sembolüdür.

Çocukları söz konusu olduğunda hiç bir zorluktan yılmayan, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır. Her zaman kalbimizin başköşesinde yer alan, güçlü duruşlarıyla fertlerin ve toplumların ayakta kalmasına büyük oranda destek olan annelerimiz bizler için önemlidir.

Çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelere, en iyi imkanları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için temel şartlardan biridir.

İşte bu yüzden AK Parti olarak bütün imkânlarımızla annenin, ailenin ve toplumun güçlenmesine çalışıyoruz. Kız çocuklarımızın eğitiminden engelli çocukların okumasına, eşini kaybeden kadınların maaş almasından şehit annelerine kadar anneyi, aileyi ve toplumu koruyan sosyal politikalarımızı geliştirerek sürdüreceğiz.

Anneler günü nedeniyle özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın "Anneler Günü"nü kutluyorum. Hayata gözlerini yummuş tüm anneleri de rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Bu anlamlı günün birliğe, beraberliğe, nice güzelliklere vesile olmasını ve her günümüze yayılmasını diliyorum.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.