Annelilk,Evlada Adanmış Bir ÖmürDemek

Annelilk,Evlada Adanmış Bir ÖmürDemek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Anneler günü nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Annelerimiz sevgi dolu yürekleriyle, bizlerin güven kapısı, hayatımızın anahtarı ve ülkemizin geleceğidir" dedi.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Anneler günü nedeniyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesajında Dünya’da paha biçilemez en kıymetli sevginin şüphesiz anne sevgisi olduğunu söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Anne sevgi dolu yüreğiyle, bizlerin güven kapısı, hayatımızın anahtarı ve ülkemizin geleceğidir. Ömrümüzün her aşamasında bizlere rehberlik ederek, sabırla ilmek ilmek hayatı dokuyan ve bizleri geleceğe adım adım hazırlayandır. Annelerimiz için vazgeçilmez olan temel gaye evlatlarını en iyi şekilde hayata hazırlamak olmuştur. Onlar için kendisinin yaşadığı hayat şartlarından daha iyi ortamlara evlatlarını taşımak her şeyin üstünde yer alır. Evlatları için tabiri caiz ise saçını süpürge ederek yaşam mücadelesi veren ve bu uğurda nice sıkıntılara katlanan annelerimizin bizlerin üzerimizdeki haklarını her ne yaparsak yapalım ödemek mümkün değildir” dedi.

 

ANNELİK EVLADA ADANMIŞ BİR ÖMÜR DEMEK

 

Milletvekili Şahin Tin; “Bazen yaşam tarzımız annelerimizin bizlere aşıladığı bir sözün derinliğinde saklı olabilir. Bu nedenle annelik hiçbir maddi değerle kıyaslanamayacak bir fedakârlık demektir. Unutulmamalıdır ki, Annelik, evlada adanmış bir ömür demektir. Ailelerimizin temel direği olan annelerimizin yüzlerinin gülmesi bizlerin en büyük sevinç kaynağıdır. Onları sadece yılda bir gün değil, her gün anmak ve anlamak mecburiyetindeyiz. Bu özel gün vesilesiyle sınırsız emek ve gayretleriyle bizlere güç veren baş tacımız başta annem olmak üzere tüm annelerimize sağlıklı bir hayat diliyor ellerinden öpüyorum. Öpüp koklamaya doyamadığı evlatlarını, can yoldaşları eşlerini vatan topraklarına emanet eden annelerimiz ile engelli kardeşlerimizin annelerinin anneler gününü yürekten kutluyorum. Ayrıca ahirete irtihal eden annelerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.