Aralarında Profösör,Doçentlerde Var

Aralarında Profösör,Doçentlerde Var

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) gözaltına alınan, aralarında profesörlerin de bulunduğu 19 şüpheli adliyeye sevk edildi.

A+A-

Denizli'de, FETÖ/PDY’nin Pamukkale Üniversitesindeki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında profesör, doçent ve personelin de bulunduğu 19 kişi adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından aralarında profesör, doçent ve hastane müdürünün de yer aldığı şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca örgütün PAÜ'deki yapılanmasına yönelik, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları ve örgütle irtibatlı olduğu öne sürülen 22 üniversite personeline yönelik 31 Ocak'ta Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlenmişti. Operasyon kapsamında, aralarında profesör, doçent, yardımcı doçent, hastane müdürü ve sağlık personellerinin bulunduğu 19 görevli gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.