Aşçılık Kursu Mezun Vermeye Devam Ediyor

Aşçılık Kursu Mezun Vermeye Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin nitelikli meslek edindirme kurslarından olan Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu 4’üncü dönem mezunlarını verdi. Kursiyerler yaklaşık 5 ay süren eğitimle eşsiz lezzetleri yapmayı öğrendi.

A+A-

Aşçılık Kursu 4’üncü dönem mezunlarını verdi... 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından nitelikli meslek edindirmek amacıyla açılan kurslardan biri olan Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu 4’üncü dönem mezunlarını verdi. Başta Denizli yöresine ait olmak üzere pek çok lezzeti yapmayı öğrenen 30 kursiyer için Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Kültür Evi’nde sertifika töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

 

“Kurslarımıza katılım artarak devam ediyor”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, zengin Türk mutfağı içinde Denizli’nin önemli bir yemek kültürü olduğunu belirterek, “30 kursiyerimiz başta Denizli olmak üzere Türk mutfağına ait pek çok lezzeti yapmayı öğrendi” dedi. Aşçılık kursunun 4’üncü dönem mezunlarını verdiğini kaydeden Değirmenci, “Kursumuza katılım her dönem artarak devam ediyor. Ben ilgilerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin nitelikli meslek edindirme kursları genişleyerek devam edecek” dedi. Değirmenci konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını teslim ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan Denizli’nin Yemekleri kitabını hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.