Aşk Engel Tanımadı

Aşk Engel Tanımadı

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Canan Kulfel ile Denizli’de yaşayan engelli sporcu Veli Özişçi’nin aşkları engel tanımadı.

A+A-

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan Canan Kulfel ile Denizli'de yaşayan engelli sporcu Veli Özişçi'nin aşkları engel tanımadı. Bayan Kulfel ile damat adayı Özişçi düzenlenen sade bir törenle nişanlanırken, çiftin nikahlarını 15 Mayıs'ta bundan sonra sevgi ve aşkın engel tanımaması için Didim Cumhuriyet Meydanı'nda tüm engellilerin de davetli olduğu törende kıydıracak.

 

Didim'de engellilere yönelik hizmet veren bir dernekte görev yapan Canan Kulfel ile Denizli Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda oynayan Veli Özişçi birbirlerine aşık oldu. Özişçi'nin aşkına karşılık veren Kulfel, aşkın engel tanımaması gerektiğini düşünerek sevdiği adamın engelli arabasına binerek mesaj verdi.

 

"ÇEVRE BASKISINDAN KURTULUN"

 

Engelli nişanlısı ile ilkleri yaşadığını ve oldukça mutlu olduğunu belirten Canan Kulfel, kendi durumlarında olan bir çok sevgi ve aşkın çevre baskısı nedeniyle mutluluğa dönüşmediğini söyledi. Birilerinin bu sorunu haykırması gerektiğini belirten gelin adayı Canan Kulfel, "Maalesef 21. Asrı yaşamamıza rağmen iyi şeylere bile çevre baskısı engel olmaya devam ediyor. İnsanlar büyüklerin ya da çevrenin neyi nasıl yakıştırıyorsa öyle yapmak zorunda değil. Maalesef bir çok kişinin gözünde sağlıklı biri engelli biri ile evlendirilmek istenmiyor. Oysa evliklerde vücut sağlığından daha önemli olan kalp, gönül ve düşünce sağlığıdır. Biz çevre baskısına meydan okuyup aşkımıza engel tanımadık. Doğru yaptığımıza inanıyoruz. Bu inançla ve bizim gibi olup da çevre baskısına yenilenlere örnek ve destek olmak için nikahımızı 15 Mayıs günü Didim Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek 'Engelsiz' partide kıydıracağız" dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.