AYDEM Enerjisini Eğitime de Veriyor

AYDEM Enerjisini Eğitime de Veriyor

Aydem Fen Lisesi, Aydem ’in sponsoru olduğu “Atatürk 1. Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatı” ödül törenini gerçekleştirdi.

A+A-

Denizli Vali Yardımcısı Hakkı ÜNAL, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü GÖRÜCÜ, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ, Aydem Fen Lisesi Okul Müdürü Deniz KÖSEHAN ve Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. Satış Müdürü Hayrettin ÜÇÜNCÜ, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

 

Aydem Fen Lisesi’nde 8 Nisan tarihinde gerçekleştirilen olimpiyat sınavı sonucunda dereceye giren öğrenciler, Anemon Denizli Otel’de 20 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen ödül töreninde; altın, madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirildi. Denizli iline bağlı Ortaokulların katılım gösterdiği bu olimpiyatın amacı; öğrencilerin matematiğe ve fen bilimlerine karşı ilgisini artırmak, yeteneği olan gençlerin ortaya çıkmasını sağlamak, onları matematik ve fen bilimleri alanında çalışmaya özendirmek ve bu amaçlar doğrultusunda gençleri cesaretlendirmektir.

 

Aydem, dereceye giren öğrencilere sosyal sorumluluk bilinciyle ödüllerini hediye etti. Aydem, dereceye giren öğrencilerin, eğitim hedeflerine ulaşmaları için günlük ve sosyal hayatta yol gösterici olmayı amaçlıyor. Öğrenciler, bu olimpiyat aracılığıyla kendilerini geliştirerek eğitimlerine yön verme fırsatına sahip oldular. Üstün zekâlı öğrencilerin kendilerini gösterebilmeleri bakımından bu olimpiyat, ülkemizde ve Denizli’de bilimin geleceği açısından oldukça önemli olmuştur. Olimpiyatların bir başka yararı da, üstün yetenekli öğrencilerin ve onları çalıştıran yetenekli öğretmenlerin olimpiyat sınavlarında bir araya gelerek, bilgi alış verişinde bulunması, bilimsel rekabet ortamının oluşması ve bu sayede kendilerini geliştirme motivasyonu kazanmalarıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.