Denizli Final Öğrencileri FIMUN Etginliğinde

Denizli Final Öğrencileri FIMUN Etginliğinde

22- 23- 24 Nisan ‘da tüm Türkiye’ den yüzlerce öğrenci Adana Final Okullarında ‘’FIMUN 2016’’etkinliğinde buluştu.

A+A-

DENİZLİ FİNAL ÖĞRENCİLERİ FIMUN 2016 ETKİNLİĞİNDE

22- 23- 24 Nisan ‘da tüm Türkiye’ den yüzlerce öğrenci Adana Final Okullarında ‘’FIMUN 2016’’etkinliğinde buluştu.

‘’MUN’’ lise ve üniversite öğrencilerinin Birleşmiş Milletlerdeki gibi güncel konuları tartıştığı devlet ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin rollerini öğrencilerin üstlendiği bir simülasyondur. MUN akademik bilgi ve yabancı dil becerilerini kullanarak kültürler arası etkileşim ve paylaşımı sağlar.

Bu yıl Adana Final Okulları’nda 3. sü gerçekleştirilen ‘’FIMUN 2016’’ya katılan yabancı diller zümre başkanımız Dilek Mazanoğlu ve öğrencilerimiz; Buket Özgür, İlayda Sena Şahin, Eren Oğuz, Adil Berk Öksüz okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek sertifika almaya hak kazandılar.

Üç gün boyunca devam eden Fimun günlerinde öğrencilerimiz hem çalıştı, hem de eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarttılar. Birinci günün akşamında düzenlenen ‘’FIMUN PARTY’’ile öğretmenleriyle birlikte stres attılar.

Yabancı Diller Zümre Başkanımız Dilek Mazanoğlu : ‘’Bu gibi organizasyonlara her zaman aktif bir şekilde katılıp, öğrencilerimize daha farklı bakış açısı kazandırarak dünya sorunlarına alternatif çözüm yolları bulmalarını sağlayacağız’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.