Başkan Akcan'a Söz Verdi!

Başkan Akcan'a Söz Verdi!

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çal Belediyespor, iç transferde nikah tazelemeye başladı.

A+A-

Takımın 21 yaşındaki yıldızı Ümit Koz, Belediye Başkanı Fethi Akcan’a söz verdi, “Bu takım 3.Lig’e çıkmadan bir yere gitmem” dedi ve imzayı attı.

Çal Belediyespor’un geçen sezon Kasımpaşa’dan transfer ettiği 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ümit Koz, attığı attırdığı gollerle ekibinin Bölgesel Amatör Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Bir çok profesyonel ekibin peşinden koştuğu genç yıldız, Belediye Başkanı Fethi Akcan ile görüştü, “Başkanımıza söz verdim. Bu takım 3.Lig’e çıkmadan bir yere gitmem. Beşiktaş ve Kasımpaşa’nın alt yapısında oynayan bir futbolcuyum. Çal’da çok mutluyum. Güzel bir ortamımız var. Futbolda başarılı olmanın en önemli nedeni mutluluktur, ben de Çal’da kaldığım için çok mutluyum” diye konuştu.

İÇ TRANSFERDE SORUN YOK

Çal Belediyespor iç transferde şu ana kadar Ümit Koz, kaleci Serdar Aygündüz, Yasin Toktaş, Gürkan Çavdar, Şükrü Ayhan, Erdi İzmirli, Ali Şahan Çetinbay, Suat Yüksel, Serhat Arslan, Muharrem Soyatik, Emre İsli, Osman Temizer, Egemen Kaplan ve Osman Nuri Özdemir ile anlaştı. Transferlerle ilgili görüşmeler devam etmektedir.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, takımın iskelet kadrosunun korunduğunu, bundan sonra dış transfere odaklanacaklarını söyledi. Tatar, “Dış transfer için listemiz hazır. Dış transferde nokta atışı yapmak istiyoruz. Hata yapma lüksümüz yok” dedi.

AKCAN’A SÖZ VERDİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.