Başkan Amcadan Miniklere Yerel Yönetim Dersi

Başkan Amcadan Miniklere Yerel Yönetim Dersi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerini makamında kabul ederek ders konularından birisi olan “Belediye Başkanlarının Görevleri” başlıklı dersi kendisi verdi

A+A-

Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu’nun 4-A sınıfı öğrencileri, ders konularından birisi olan ‘Yerel Yönetimlerde Belediye Başkanlarının Görevleri’ konusunda ilk ağızdan bilgileri almak için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e öğretmenleri ile birlikte ziyarette bulundu. Öğrencileri makamında kabul eden Başkan Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerle, Okul müdürü Abidin Mutlubaş, Müdür Yardımcısı Mustafa Helvacı, sınıf öğretmeni Yurdagül Doğramacı, Okul Aile Birliği Başkanı Veli Tarhan ile sohbet etti.

Ders konusuyla ilgili kendilerini kabul ettiği için Başkan Gürlesin’e teşekkür eden sınıf öğretmeni Yurdagül Doğramacı, öğrencileri içinde bu anının unutulmaz olduğunu vurguladı.

 

DERSİMİZ YEREL YÖNETİMLER

Sonrasında ise Başkan Gürlesin, yerel yönetimlerin görev alanları, nasıl çalıştıkları, hizmet yelpazesi, Belediye Başkanlarının seçiminden çalışma alanlarına kadar ders konusuyla ilgili tüm detayları öğrencilere anlattı. Daha sonra konuyla ilgili bir bir öğrencilerin sorularını yanıtladı. Başkan Gürlesin,Pamukkale Belediyesi olarak şahsı olarak eğitimi çok önemsediklerine vurgu yaparak, “Bugün güçlü Türkiye’mizin teminatı, geleceğimiz olan siz çocuklarımızla birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bizim çalışma alanımız, sizin de ders konunuzla alakalı bugün sizlere yönelik paylaşımlarda bulunduk. Faydalı olabildiysek ne mutlu bizlere. Pamukkale Belediyesi olarak şahsım olarak bizim eğitime bakış açımız farklı. Eğitimi çok önemsiyoruz. Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız, sizleri geleceğe ne kadar iyi hazırlayabilirsek ülkemizde o denli güçlü olur. Bu nedenle ilçemizde eğitim kurumlarımıza, okullarımıza yönelik fiziki ihtiyaçlarının giderilmesinden çocuklarımıza destek anlamında sağladığımız eğitimsel araçlara kadar eğitime desteğimiz sürüyor. Pamukkale Belediyesi olarak eğitim noktasında ilçemizde ihtiyaç duyulan her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.