Başkan Amcalarına Süpriz Hediye

Başkan Amcalarına Süpriz Hediye

Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu minik öğrencileri , Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu Müdürü Mahmut Sabancı, öğretmen Belgin Karkın Esen ve stajer öğrenci Gülçin Molo’nunda hazır bulunduğu ziyarette minik öğrenciler üzerinde Başkan amcalarının da resmi olan tasarımı hediye ettiler.

Başkan Şevkan’ın resmi ve okul gecesinde çekilen hatıra fotoğrafının olduğu tasarımı hediye eden öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şevkan , sürpriz hediye için de minik öğrencilere teşekkür etti.

Yarınların büyüklerine seslenen Başkan Şevkan ; ” Miniklerimiz, çocuklarımız onlar bizim geleceğimiz. Bugün bizim oturduğumuz bu koltuklarda onlar olacaklar. İlçemizin ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Çocuklarımıza iyi bir gelecek oluşturmak ve en iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak bizim asli görevimizdir. Tüm çocuklarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler. Hepsine bundan sonraki hayatlarında mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu minik öğrencileri ziyaret sonunda tek tek başkanlık makamına oturarak Başkan Şevkan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Şevkan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.