Başkan Filiz'in 30 Agustos Mesajı

Başkan Filiz'in 30 Agustos Mesajı

Bu toprakların ebediyete kadar Türk Milleti’ne ait olacağını ve kahraman Türk Milletinin önünde durulamayacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; "Vatanımıza göz dikenlere milletimizin 30 Ağustos Zaferiyle, kendi iradesi ve rızası dışında dayatıl

A+A-

Gazi Mustafa Kemal paşa' nın başkomutanlığındaki Ordu'larımızla kazandığımız, kurtuluş savaşımızın en büyük Zaferi'nin 94. Yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Filiz; "Muazzam zaferin yıldönümünde herkes bilmelidir ki; Taksim edilecek vatanımız, ayıracak insanımız, peşkeş çekilecek değerimiz, çizilecek sınırımız ve parçalanacak devletimiz asla yoktur ve olmayacaktır" dedi.

Başkan Filiz mesajında devamla şunları söyledi:

" 30 Ağustos Zafer Bayramımız; halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya gösterdiği ve bu anlamda hem dünya tarihinin belleğinden hem de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya verilmiş en açık mesajlardan biridir. Bu eşsiz zaferin ardında, milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. Bu anlamlı günde bir kez daha farklılıklarımızı bir kenara bırakarak milletimizin değerleri ve ortak hedeflerimiz etrafında her zamankinden daha çok kenetlenmeye ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum.

Bu itibarla; hayale kapılıp ayrı toprak, yanlışa düşüp ayrı bayrak ve ihanete girip ayrı devlet peşinde olanlar geçmişin kudretinden lazım gelen mesajları mutlaka almalıdır.

Tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Tarihi şan ve şerefle dolu olan yüce Milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal paşa olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum. Vatanı uğrunda kanlarını akıtan şehitlerimize, aramızda olmayan gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimiz ile şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” diye kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.