Başkan Gürcan,Sizi Şenliğe Davet Ediyor!

Başkan Gürcan,Sizi Şenliğe Davet Ediyor!

25 -26 -27 Mayıs tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanında yapılacak etkinlikler kapsamında Bedirhan Gökçe’de sahne alacak.

A+A-

Öğrenme Şenlikleri programının açılışı 25 Mayıs Çarşamba günü İlçe protokolünün katılımı ile saat 10.00 da yapılacak ‘Obeziteye Karşı Pedal Çevir’ etkinliği ile başlayacak. Sergi alanın açılışından sonra program akşam saat 20’de başlayacak halk oyunları gösterisi ve Bedirhan Gökçe Şiir dinletisi ile devam edecek.

Etkinlikler 26 Mayıs Perşembe gün saat 20’de Çivril Belediyesi Kent Konseyi Müzik Topluluğu tarafından verilecek Türk Halk Müziği konseri ile devam edecek. Etkinlikler kapsamında 27 Mayıs Cuma gün ise Halk Oyunları, Latin dansları ve akrobasi gösterileri yapılacak.

Üçgün sürecek etkinliklerde 2015 - 2016 eğitim yılında Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda eğitim alan öğrenciler stand açarak yaptıkları el ürünlerini sergileyecekler.

Çivril’de ilk defa yapılacak Öğrenme Şenlikleri, Çivril Belediyesi, Çivril Kaymakamlığı, Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki bireylerin istihdamı ve sosyo-kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla organize ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.