Başkan Gürlesin'den Kayıhan'da 3 Bin Kişiye İftar

Başkan Gürlesin'den Kayıhan'da 3 Bin Kişiye İftar

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan Mahallesinde kurduğu iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.

A+A-

3 bin kişilik iftar sofrasında Başkan Gürlesin, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Başkan Gürlesin, Kayıhan Mahallesinde Ramazan ayının manevi atmosferinde, gönül sofrasında,  vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ilçede en iyi şekilde yaşamak, yansıtmak amacıyla iftar sofları kurmaya ve Karahayıt’ta Ramazan Geceleri programlarıyla birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı etkinliklerde ilahilerle, ezgilerle, dini sohbetlerle farklı bir Ramazan ayı yaşatmaya devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi bir iftar sofrasını da Kayıhan Mahallesinde kurdu. 3 bin kişilik kurulan iftar sofrasında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Başkan Gürlesin, iftar öncesinde tüm vatandaşları bir bir selamlayarak onlarla sohbet etti. Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın okuduğu duayla binler yan yana hep birlikte oruçlarını açtı. İftar sonrası İl Müftüsü Aşık, Ramazan ayında böylesi güzel bir etkinliği gerçekleştirdiği için Başkan Gürlesin’e teşekkür etti.

 

 

“KAYIHAN’DA GÖNÜL SOFRASI KURDUK”

Kayıhan’da böylesi güzel bir ayda yoğun bir katılımla vatandaşlarla iftar sofrası etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin ise, “Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Ramazan ayının da yarısına geldik. Önümüzde bin aydan daha hayırlı bir Kadir Gecemiz var. Şükürler olsun ki; sağlık, sıhhat içinde bir Ramazan ayına daha icra ediyoruz.Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında Kayıhan mahallemizde iftar sofrasını kurarak, bu bölgemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelmenin sevinci içindeyim.

Mahalle sakinlerimizle, vatandaşlarımızla kardeşlik ve gönül sofrasında bir aradayız. Bence, bu fotoğraf çok anlamlıdır. Genciyle, yaşlısıyla, erkeğiyle, kadınıyla, zenginiyle, fakiriyle aynı sofranın etrafında birleşiyoruz. Sofralarımız bir, gönüllerimiz bir. İnşallah nice Ramazan aylarında Allah, bizleri buluşturmak nasip etsin. Allah bu ayda dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.