Başkan Gürlesin Ziyaretlerini Sürdürüyor!

Başkan Gürlesin Ziyaretlerini Sürdürüyor!

Pamukkale Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle ihtiyaç sahibi ailelerin, vatandaşların ve yaşlıların ellerinden tutmaya devam ediyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de ihtiyaç sahibi ailelere bizzat ziyaretler gerçekleştirerek, yaşadıkları ortamların iyileştirilmesinden, gıdadan sağlığa ihtiyaçlarının giderilmesi için azami gayret gösteriyor.

Pamukkale Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyecilikte de örnek olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, eğitimden sağlığa, öğrenci odaklı sosyal projelerden kültür ve sanatsal etkinliklere çok geniş bir kapsamda Pamukkale İlçesi’ndeki vatandaşların memnuniyetine odaklı birçok sosyal projeyi hayata geçirdi. Yardıma muhtaç ailelere ayni ve nakdi yardımlar yapan Pamukkale Belediyesi, ihtiyaç sahibi hastalara da destek sağlıyor. Yaşlı çift yada yalnız yaşayan yaşlı vatandaşların da evlerine gidilerek başta temizlik olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturuluyor. İhtiyaç sahibi engellilere yönelik tekerlekli ve akülü sandalyelerin dağıtımının yanı sıra engellerin aşılmasına yönelik projeler hayata geçiriliyor. Denizli’de örnek olan ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ve giyecek ihtiyaçlarını karşılandığı Sosyal Market’te büyük beğeni topladı. İhtiyaç sahibi aileler her ay marketten kendilerine verilen kartla alışverişlerini ücretsiz yapabiliyor. Sosyal market gibi birçok projeyle Pamukkale Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin elinden tutarak sosyal belediyecilik anlamında görevini yerine getiriyor.

BAŞKAN GÜRLESİN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de ilçede ihtiyaç sahibi tüm ailelere ulaşmak, destek sağlamak noktasında şahsında büyük çaba harcıyor. İhtiyaç sahibi ailelere yönelik sürekli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Gürlesin, ihtiyaç sahibi aileler, vatandaşlarla birebir ilgilenerek, yaşadıkları ortamların iyileştirilmesinden, gıdadan sağlığa ihtiyaçların giderilmesi için azami gayret gösteriyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, kendilerinin ellerinden tutarak, destek sağlayan Pamukkale Belediyesi’ne ve Başkan Gürlesin’e teşekkür ediyor.

“O SEVİNÇ HERŞEYE DEĞER”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaları yürüttüklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Belediyemizin bilindik çalışmalarının yanında sosyal Belediyecilik anlamında aktif bir hizmet sunuyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle, çalışmalarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin her anlamda elinden tutuyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi olan kim varsa ayağına kadar giderek, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu konuda da ciddi bir mesai harcıyoruz. Vatandaşlarımızın, o mağduriyetlerini gidererek sevinçlerini görmek her şeye değer. Pamukkale Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza çağrımız, çevrelerinde veya ailelerinde ihtiyaç sahibi bir aile, vatandaş varsa belediyemize başvurarak bildirmeleri. Yaptığımız incelemelerden sonra o ailemizin yüzünü güldürmek için gereken ne varsa yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.