Başkan Muhtarları Geziye Gönderdi

Başkan Muhtarları Geziye Gönderdi

Pamukkale Belediyesi’nin sosyal faaliyetleri kapsamında düzenlediği Batı Karadeniz gezisine bu kez muhtarlar konuk oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çalışma arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımızı bu kez Batı Karadeniz gezisine gönderd

A+A-

Pamukkale Belediyesi, bünyesinde görev yapan memur, işçi ve taşeron işçileri düzenlenen Batı Karadeniz turuyla seyahate gönderdi. Daha önce 2 aynı dönemde yapılan gezilerin üçüncü turunda belediye personelinin yanı sıra mahalle muhtarları da yer aldı. Batı Karadeniz’in doğal güzelliklerinin yerinde görüldüğü gezi Abant Gölü’yle başlıyor. Amasra’ya geçen kafile, evleriyle ünlü Safranbolu’yu gezdikten sonra geceyi burada geçiriyor. Dönüşte ise Ankara’da bulunan Beştepe Millet Cami’ne yapılan ziyaretle gezi sona eriyor. Pamukkale Belediyesi’nde çalışa personel eşleriyle birlikte bu geziye katılarak moral depoluyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 3. Kafileyi belediye ana hizmet binası önünden uğurladı.

 

“MUTLULUK DAĞITIYORUZ”

 

Toplumun her kesimine dokunmayı amaçladıklarını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlk iki etapta yaklaşık 260 çalışanımızı Batı Karadeniz turuna göndermiştik. Bu kez belediye personelimizle birlikte mesai arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımızı da geziye yolluyoruz. Bu kafile ile birlikte geziye giden sayısı 400 oluyor. Biz belediye olarak çalışanlarımızın ve çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımızın mutluluğunu düşünüyoruz. O nedenle bu tür sosyal aktiviteler yapıyoruz. Geçen yıl muhtarlarımızı Çanakkale’ye göndermiştik. Gençlerimizi İstanbul’a gazilerimizi de Kıbrıs’a götürmüştük. Batı Karadeniz gezisine meclis üyesi arkadaşlarımız da gidecek. Biz belediyeciliği sadece asfalt yapmak park yapmak olarak görmüyoruz. Toplumumuzun her kesimine dokunarak Pamukkale Belediyesi’nin farkını ortaya koyuyoruz. Bu tür gezileri çeşitlendirerek devam ettireceğiz” dedi.

 

MUHTARLAR VE ÇALIŞANLAR DURUMDAN MEMNUN

 

Pamukkale Belediyesi’nin Batı Karadeniz turuna katılan belediye çalışanları ve muhtarlar ise durumdan oldukça memnundu. Pamukkale Belediye Başkanı

Hüseyin Gürlesin’in her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan muhtarlar, “Belediyemiz daha önce bizleri Çanakkale’ye götürmüştü. Şimdi de Batı Karadeniz’e yolluyor. Bu çalışmalar bize verilen değeri gösteriyor. Başkanımız Hüseyin Gürlesin her zaman bizim yanımızda. Bu etkinlik için kendisine ve Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştular. Belediye personeli ise Pamukkale Belediyesi’nin böyle bir imkan sağladığı için mutlu olduklarını belirterek, “Bu imkanı sağlayan başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ederiz” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.