Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

İstanbul’da çevik kuvvet polislerini taşıyan araçların geçişi sırasında yapılan menfur terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu insanlık dışı saldırılar Türkiye’nin kardeşlik iklimini asla bozamay

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul Vezneciler’de yaşanan terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Çevik kuvvet polislerini taşıyan araçların geçişi sırasında yapılan hain saldırıda 7’si polis, 4’ü sivil olmak üzere 11 vatandaşın şehit olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Kana susamış caniler, mübarek ramazan ayında dahi kan dökmekten geri durmuyor. Vatanımızın birliğine ve bütünlüğüne kast eden alçak saldırı karşısında metanetli davranmalı, hainlerin tuzağına düşmemeliyiz. Bu insanlık dışı saldırılar Türkiye’nin kardeşlik iklimini asla bozamayacaktır. Büyük bir devlet olan Türkiye bu alçak saldırıyı karşılıksız bırakmayacak, şer odağı haline gelen hainleri en sert şekilde cezalandıracaktır” dedi.

 

Vicdanları kanatan saldırı karşısında Türk milletinin dün olduğu gibi bugünde dik ve ayakta olduğunu kaydeden Başkan Zolan, şunları ifade etti: “Hain saldırıda şehit düşen kahraman emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve yüce Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.