Başkan Şevkan Okulları Ziyaret Etti

Başkan Şevkan Okulları Ziyaret Etti

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , “Fiziksel, çevresel ve estetik açıdan gereğince düzenlenmiş ve yeterince donatılmış bir eğitim kurumu her şeyden önce çocuklarımız ve velilerimize sağlık ve güven verir” dedi.

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve teknik ekibi, ilçe merkezindeki okulları   ziyaret ederek,  çevre ve peyzaj düzenlemesi yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Başkan Şevkan, ilçe merkezinde Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu ve Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, eğitim kurumlarının sorunlarını yerinde tespit etti.

Okul  yöneticileri ile  okul çevrelerini  gezen  Şevkan , eğitim kurumlarının fiziki koşullarının istenilen düzeyde olması gerektiğini ifade ederek, bu konuda yerel yönetime düşen görevin yerine getirildiğini anımsattı.

Başkan Şevkan, eğitimin niteliğini belirten en önemli unsurlar arasında fiziksel ve çevresel özelliklerin de bulunduğunu söyledi. 

“Fiziksel, çevresel ve estetik açıdan gereğince düzenlenmiş ve yeterince donatılmış bir eğitim kurumu her şeyden önce çocuklarımız ve velilerimize sağlık ve güven verir. Okulların görünümü ve temizliği çocukların bilişsel ve sosyal gelişimine katkı sağlar. Yavrularımızın öğrenim gördüğü eğitim yuvalarının bu şekilde düzenlenmiş olması yalnız çocuk için değil, öğretmen için de en uygun çevre koşullarını içerir'' dedi.

"HER OKULUMUZDA ACIPAYAM BELEDİYEMİZİN  İMZASINI GÖRÜYORUZ"

Acıpayam  Belediyesinin ilçe geneli ve mahallelerdeki  tüm okullarda hizmetlerinin olduğunu ifade eden Şevkan "Göreve geldiğimiz  günden bu yana  okullarımız ziyaret ederken, gittiğimiz her okulda Belediyemizin tüm okullarımızda yaptığı hizmetleri görüyoruz. Özellikle mahallelerdeki okullarımızın fiziksel ve çevresel düzenlemelerini  yapmak için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Okullarımızdaki çalışmalarda emeği geçen Belediye çalışanlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.