Başkan,Üçüzlerin Olduğunu Duyunca...

Başkan,Üçüzlerin Olduğunu Duyunca...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, biri erkek, ikisi kız üçüz bebeği olan Ayşegül ve İlker Akıl çiftinin evine ziyarette bulunarak, üçüzler Ege, Ela ve Eylül bebekleri sevdi.

A+A-

Çifte çocuklarını sağlıklı, mutlu bir şekilde büyütmelerini temenni eden Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin ilçede tüm bebeği olan çiftlerin o mutluluk anlarına ortak olmak için verdiği, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı 3 çanta ve battaniye hediye etti.

 

Pamukkale İlçesinde oturan Ayşegül ve İlker Akıl çifti, 5 yaşlarındaki kızları Ece’nin ardından bir kez daha anne ve baba mutluluğu yaşadı. Ancak bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye giden çiftin mutluluğu 3 kat arttı. Çünkü doktorlar çifte, üçüz bebekleri olacağı müjdesini verdi. 25 gün öncede Ayşegül ve İlker Akıl çiftinin üçüzleri Ege, Ela ve Eylül dünyaya sağlıklı bir şekilde gözlerini açtı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de üçüzleri olan çiftin evine ziyarette bulunarak, mutluluklarına ortak oldu. Başkan Gürlesin, üçüzler Ege, Ela ve Eylül bebekleri sevdi, çifte çocuklarını sağlıklı, mutlu bir şekilde büyütmelerini temenni etti.

BEBEK SETLERİNİ BAŞKAN GÖTÜRDÜ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği proje kapsamında ilçede yeni bebeği olan tüm çiftlerin o mutlu anlarına ortak olmak, Belediyenin ailelerin yanında olduğunu hissettirmek amacıyla bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı çanta ve battaniyenin olduğu bebek seti ailelere ulaştırılmaya devam ediyor. Başkan Gürlesin, üçüzlerin bebek setlerini de aileye kendisi verdi.

ÜÇÜZLERİN ANNESİNDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren üçüzlerin annesi Ayşegül Akıl, “Üçüzlerimizin mutluluğunu bizleri ziyaret ederek paylaşan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yaşadığımız mutluluğu bir kat daha artırdı. Pamukkale İlçemizde ülkeye örnek olan yeni bebeği olan çiftlere dağıtılan bebek seti uygulaması da sosyal belediyecilikte ulaşılan noktanın bence bir kanıtıdır. Bizleri düşünerek, kendi elleriyle üçüzlerimiz için getirdiği bebek setleri içinde Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“MUTLULKLARINA ORTAK OLDUK”

Başkan Gürlesin, üçüzlerin bebek seti hediyelerini çifte kendisinin vererek mutluluklarına ortak olmak istediğini vurgulayarak, “Akıl çiftimizin 5 yaşındaki kızlarının ardından 3 tane dünyalar güzeli yavrusu daha oldu. Üçüzleri sağlıklı, mutlu bir şekilde büyütmelerini temenni ediyorum. Ayşegül ve İlker çiftinin üçüz bebekleri olduğu haberini aldıktan sonra ilçemizde tüm yeni bebeği olan çiftlerimize verdiğimiz ve bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı çanta ile battaniyelerini kendim vermek istedim. Tabi ki bebeklerimizde üçüz olunca 3 takım hediye ettik. Dünyalar güzeli bebeklerimizi sevme fırsatı yakaladık, çiftimizin mutluluğuna ortak olduk. Allah ömürleri boyunca yavrularımıza sağlık ve mutluluk versin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.