Başkan Zolan, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Zolan, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının tek tek bayramını kutlayan Başkan Osman Zolan, tüm personele sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesinin merkez ve kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerini tek tek gezerek personelle bayramlaştı. Başkan Zolan'a, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve Ali Aydın eşlik etti. Başkan Zolan, personelin tek tek bayramını kutlayarak, herkesin sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Zolan, “Bayramda ziyaretler yapacaksınız, belki memleketlere gideceksiniz. Öncelikle yolculuk yapacaklara şunu söylüyorum; dikkatli gidin, güzel bayramı acıya çevirmeyelim" dedi.

 

"Dargınlıkları unutalım"

 

Herkesin sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmesini dileyen Başkan Zolan, "Bayramda yaşlılarımızı, hastalarımızı unutmayacağız, onları ziyaret edeceğiz. Allah'ın rahmetine kavuşan büyüklerimizin de mezarlıklarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyelim. Küslükler varsa büyük küçük demeden ilk adımı biz atıp dargınlıkları unutalım" dedi.

 

"Sizlerle beraber milletimize hizmet ediyoruz"

 

Başkan Zolan, "Tatil dönüşü yine birlikte güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Çalışmak güzel bir şeydir. Hele hele millete hizmet etmek çok güzeldir. Sizlerle beraber milletimize hizmet ediyoruz, dertlerine derman olmak taleplerini yerine getirmek için gece gündüz gayret ediyoruz. Bu güzelliklerin sonunda dua alabilirsek, Allah'ın rızasına kavuşabilirsek derdimiz o. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Allah'ım 11 ayın sultanı ramazan ayına sağlıklı ve huzurlu bir şekilde tekrar kavuşmayı nasip etsin."  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.