Başkan Zolan’dan Aydın’a Demokrasi Çıkarması

Başkan Zolan’dan Aydın’a Demokrasi Çıkarması

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı Aydın’daki demokrasi nöbetine katıldı. Başkan Zolan, “Ecdadımız nasıl Kurtuluş Savaşı’nda dimdik durdu, şeh

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı Kent Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan Aydın halkıyla bir araya geldi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da 13’üncü gününe giren demokrasi nöbetine; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın ilçe belediye başkanları, siyasi parti il temsilcileri, STK üyeleri ve Aydınlı vatandaşlar katıldı. Aydınlıların tezahürat ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hep birlikte cumhuriyet ve demokrasinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin darbeye karşı yayınladığı bildiriyi okudu.

Başkan Zolan: “İyi ki gelmişiz, iyi ki buradayız”

“Türkiye hepimizindir” diyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Aydın’ın efeleri burada. Ecdadımız nasıl Kurtuluş Savaşı’nda dimdik durdu, şehit oldu, bu ili ve vatanı kurtardıysa, sizler de bugün burada aynı ruhla toplandınız. Ben sizleri tebrik ediyorum. 2 gün önce Aydın İl Başkanımız aradı. Dedi ki: ‘Denizli’de olağanüstü şeyler olmuş. Büyükşehir olarak güzel şeyler yapmışsınız. Aydınlı hemşehrilerimizle ve bizlerle paylaşır mısınız?’ Biz de ‘Başımızın üstüne’ dedik, bugün sizlerle buluştuk. İyi ki gelmişiz, iyi ki buradayız. Bu güzel karşılamanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Mesele ülkemizin geleceğidir”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.