Başkan Zolan'dan DTO'ya Ziyaret

Başkan Zolan'dan DTO'ya Ziyaret

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ağırladı.

A+A-

Zolan’a ziyaretlerde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut, İbrahim Özsoy ile Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmud Güngör eşlik etti.

Ziyareti dolayısıyla Başkan Zolan’a teşekkür eden Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak sadece tasdik makamı olmayacağız, bu işler zaten yürüyecek. Önünde ve arkasında adı Denizli olan tüm işlerde Denizli Ticaret Odası olarak bizler olacağız. Hem yurt içi hem de yurt dışında yatırımcılarla biraraya geleceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile de Denizli adına ortak projeler yürütmeye hazırız. Denizli’de siyasi otoritemiz çok güçlü. Denizli ve ülkeye katkı sağlamak için Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin gittiği ülkelere sektör bazında üreticilerimizi göndermeyi planlıyoruz. Yani Denizli Ticaret Odası olarak dünya ile daha fazla entegre olacağız.” dedi.

“Yeni görevinizde başarılar diliyorum.” diyen Başkan Zolan, Denizli Ticaret Odası’nın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizdi. Zolan, şöyle konuştu: “Denizli, ahiliği, girişimci ruhu, esnaf ve ticaret erbabı ile bırakın Türkiye’yi dünyada bilinir hale geldi. Böyle bir şehirde Denizli Ticaret Odası Başkanı olarak sizleri görmek bizleri mutlu etti. Tek amacımız millete hizmetkar olmaktır. Denizli’yi bir adım daha ileriye götürmenin gayreti içinde olacağız. Denizli için Denizli Ticaret Odası ile ahenk içinde birlikte kol kola çalışacağız.”

Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nu ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.