Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm İslam aleminin manevi bir huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ramazan ayının Denizli'de çok güzel geçtiğini, her gün farklı bir ya da iki mahallede düzenledikleri iftarlar ile bu mübarek ayın maneviyatını hemşehrileriyle aynı sofrada yaşadığını, bundan da büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.

  

Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği en güzel günlerimizden olan Ramazan Bayramı'nı akraba, dost, komşu, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret ederek geçirmeli; bu mübarek günlerde onların gönüllerini alıp, en yakınımızdan başlayarak muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza el uzatmalıyız. Bunun yanında bu cennet vatan için canını feda eden şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ve gazilerimizi de unutmamalıyız" dedi.

 

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış ortamı sağlamasını temenni eder, ülkemizin ve tüm Denizlimizin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.