Başkarcı'ya Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonu Yapılıyor

Başkarcı'ya Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonu Yapılıyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan bir müjde haberi de Başkarcılılara geldi. Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi’ne pazaryeri ve düğün salonu yapılıyor. 6 ayda tamamlanacak proje ile Başkarcı yeni bir yatırımın daha e

A+A-

Merkezefendi ilçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, mahallelerin her birerine farklı projeler geliyor. Bu çerçevede Başkarcılılara da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan müjde geldi. Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi’nde bir adet pazaryeri ile düğün salonu yapılıyor. Düğün salonu ve pazaryerinin bulunduğu proje iki katlı olarak yükselecek. Bin 312 metrekarelik alana inşa edilecek yapı, Başkarcı Mahallesi’nin çehresini değiştirecek. Alt katta 34 tezgâhın ve 4 müstahsilin bulunduğu 589 metrekarelik pazaryeri Başkarcılıların hizmetindeyken üst katta da yeni evlenen çiftler bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ diyor olacak. Yeni çiftlerin bu mutlu anına 400 kişi şahitlik edebilecek. 6 ayda tamamlanacak proje ile Başkarcı yeni bir yatırımın daha ev sahibi olacak. Başkarcı’ya yapılacak bu projenin maliyeti de 650 bin TL olacağını kaydedildi.

“İLÇEMİZE BİR YATIRIMIMIZ DAHA HAYIRLI OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Başkarcılılara hayırlı olmasını diledi. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizdeki tüm mahallelere en iyi hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Mahallelerimizin her birerine yepyeni projeler kazandırıyoruz. Onlardan birini şimdilerde Başkarcı Mahallemize kazandıracağız. Düğün salonu ile bir pazaryerimizi yapıyoruz. Tam anlamıyla dört dörtlük bir çalışma olacak. Başkarcılı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.