Başvuru Süreci Uzatıldı!

Başvuru Süreci Uzatıldı!

Pamukkale Belediyesi’nin, yeni eğitim-öğretim yılında da ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına yapacağı eğitim yardımı başvuru süreci yoğun talep nedeniyle uzatıldı.

A+A-

9 Eylül’de biteceği açıklanan başvuru süreci 30 Eylül 2016 tarihinde son bulacak. Başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden internet üzerinden yapılıyor.

Pamukkale Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına eğitim yardımı yapacak. Geçtiğimiz yıl 500 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 55 lira, 1100 lise öğrencisine ise yine 8 ay boyunca aylık 75 lira eğitim desteği yaparak toplamda 1600 öğrenciye 880 bin lira eğitim desteği verilmişti. Bu yıl ise ilçede 900 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 60 lira, 1100 lise öğrencisine ise yine 8 ay boyunca aylık 80 lira eğitim desteği yapılacak. Toplamda 2000 öğrenciye 1 milyon 136 bin lira eğitim desteği verilecek. Ancak vatandaşların yoğun talebi nedeniyle süreçle ilgili önemli bir değişiklik yapıldı. 9 Eylül’de biteceği açıklanan başvuru süreci 30 Eylül 2016 tarihinde son bulacak. Başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden internet üzerinden yapılıyor.

 

“BAŞVURU SÜRECİNİ UZATTIK”

 

Eğitime büyük önem verdiklerini aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimin kalitesini artırmak ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için eğitim yardımlarını artırarak bu yılda devam ettiklerini söyledi. Yoğun talep nedeniyle başvuru sürecini uzattıklarını, ailelerin bu tarihi dikkate alarak işlemlerini yaptırmalarını isteyen Başkan Gürlesin, “Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. Eğitim yardımlarımız geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Yoğunluk nedeniyle 9 Eylül tarihinde süresi dolacak olan eğitim yardımı başvurularını 30 Eylül 2016 Cuma günü akşam mesai saatine kadar uzattık. Ailelerimizin bu süreci dikkate alarak başvurularını yapmasını istiyoruz. Sürecin sonlanması ile birlikte kriterlere uyan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına eğitim desteğini vereceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.