Belediye Gücüne Güç Kattı

Belediye Gücüne Güç Kattı

Çivril Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor.Çivril Belediyesi araç filosunu güçlendirmek amacıyla 7 yeni araç daha satın aldı.

A+A-

Çivril Belediyesi Fen İşleri, Altyapı ve Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinde kullanılmak üzere 7 yeni araç satın aldı. Satın alınan 4 çift kabinli kamyonet, 2 hafriyat kamyonu ve bir adet iş makinesi Cumhuriyet Meydanına getirilerek vatandaşlara tanıtıldı.

Hizmetleri yerine getirirken ihtiyaç duyulan araçlardan 7’sini daha araç parkına kattıklarını ifade eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Çivrilli vatandaşlarımıza hizmetlerimizi daha hızlı daha kaliteli ulaştırmak amacıyla yeni araç alımlarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde greyder, tır, kamyon ve pikap almıştık. Şu anda da 4 çift kabinli kamyonet, 2 hafriyat kamyonu ve bir adet yükleyici iş makinesi Çivril Belediyesinin araç parkına katıldı. Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu genişletiyoruz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Bu araçların Çivril Belediyesinin bünyesine katılması ek maliyetleri ortadan kaldıracak. Araçlar bu bağlamda kendini birkaç yıl içinde amorti etmiş olacaklar” dedi.

Son alınan iş makinelerinin yaklaşık 1 Milyon 600 BİN liraya mal olduğunu belirten başkan Güven “Göreve geldiğimizde makine parkımız yok denecek kadar azdı. Hizmetleri yapma noktasında da çok yetersiz kalınıyordu. 2014 yılı ile birlikte hizmet atağına başladık. Bu anlamda ekipmanlarımızı yenilemeye başladık. Bugün belediyemize kazandırdığımız araçların yaklaşık maliyeti 1 MİLYON 600 BİN TL.  Elimizdeki 8 - 10 civarındaki çok eski araçlarla arzu ettiğimiz hizmetleri yerinde ve zamanında gerçekleştiremiyorduk. Biz hizmetin kalitesini ve yoğunluğunu elimizdeki imkânların çokluğuna ve kalitesine bağlıyoruz. Dolayısı ile araçlarımızı yeniledik. Halkımıza daha fazla, daha güzel, daha iyi, daha kaliteli bir hizmeti sunmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.