Benzinli Bahçeyi Kime Söz Verdin Sayın Zolan

Benzinli Bahçeyi Kime Söz Verdin Sayın Zolan

Servergazi Mahallemizde konut bölgesinin tam ortasında Mahallenin akciğerleri olarak değerlendirilen ZEYTİNLİ BAHÇE PARKI bundan iki ay önce Büyükşehir Belediyesi tarafından her ne hikmetse LPG ve AKARYAKIT SATIŞ ALANINA çevrilmişti.

A+A-

Ardından CHP Büyükşehir Belediye Meclis Grubumuzun Yeşil Alanın katledilmesi karşısındaki hassasiyeti ve dik duruşu ile mahalle halkının parklarına sahip çıkmak adına gösterdikleri yoğun çaba ve protestolara karşı tekrar görüşülmek ve yüzlerce itiraza cevap vermek için birkaç gün önce tekrar Büyükşehir Belediye Meclisine gelmiştir.

Çevreciliğiyle her daim övünen Zolan, CHP Meclis Üyelerimizin uyarılarına ve itirazlarına rağmen yine yeşil alanı katletmekten ve benzinlik rantına çevirmekten geri kalmamıştır. Ayrıca Zeytinli Bahçe Parkını Akaryakıt İstasyonuna çevirirken mazeret bulamayınca “Beton yığınını kaldırdık”, “Orası Zeytinli Bahçe değil fuhuş yuvası” diyerek asılsız bahanelerle adeta Denizli Halkıyla ve Mahalle Sakinleriyle alay etmiştir.

Sayın Zolan’a soruyoruz;

Bu Parkı “Ben yaptım oldu” zihniyetiyle Akaryakıt İstasyonuna çevirirken Konut Bölgesi olan bu mahalle de yaşayan vatandaşların araçlardan çıkacağı eksoz gazlarından, lastik kokularından, benzin mazot ve LPG kaçaklarından nasıl etkileneceklerini gösteren, Çevresel Etki Değerlendirmesi yapılmış mıdır?

Bölge sakinlerinin yapacağınız Akaryakıt İstasyonu ile ilgili görüşleri ve düşünceleri alınmış mıdır?

Her şeyden evvel o Cadde üzerindeki trafik yoğunluğu ve karmaşası ve daha da artacak olan trafik sıkışıklığı hesaplanmış mıdır?

Şehir içinde konutların ortasında yaptığınız bu LPG ve Akaryakıt İstasyonunda olası bir kaza veya patlamada çevre halkının yaşamını tehlikeye girebileceğinin, Çoluk Çocuk, Yaşlı demeden o bölgeye huzur ve temiz hava teneffüs edebilmek için gelen Vatandaşlarımızın olası bir can kaybında bedelinin ne olacağının kendi içinizde VİCDANİ HESABI yapılmış mıdır?

Sayın Zolan bu LPG ve Akaryakıt İstasyonu kimlere söz verildi de, vazgeçemiyorsunuz merak ediyoruz. Ama bilin ki; CHP olarak bu rantı sonuna kadar takip edeceğiz ve peşini bırakmayacağız. Size de bu benzinliği yaptırmayacağız.

Saygılarımızla.

Haşim Teoman SANCAR

CHP DENİZLİ İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.