Bereket Enerji: Enerjinizi bizimle keşfedin

Bereket Enerji: Enerjinizi bizimle keşfedin

Bereket Enerji Grubu, kısa adı TÜMKAF olan Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarına damgasını vurdu.

A+A-

Genç yeteneklerin buluşma platformunda olan organizasyonda tüm dikkatleri üzerinde toplayan grup, iş arayan mühendislerin de ilgi odağı oldu.

Bereket Enerji Grubu Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da Beşiktaş Vodafone Arena’da gerçekleştirilen TÜMKAF fuarı, Türkiye’nin önde gelen şirketleri ile mühendis ve mühendis adaylarını buluşturdu. Bereket Enerji Grubu’nun ‘’Enerjinizi bizimle keşfedin’’ sloganıyla hazırladığı stant, adeta mühendislerin akınına uğradı.

Grubun İnsan Kaynakları Müdürü Ersin Yazıcı ile birimde çalışan Sultan Piltan, Aykut Atlas, Özge Dinçer, Merve Yurtseven ve Nazan Nur Tünay, staj ve iş başvurusu yapan mühendisler ile mühendis adaylarla tek tek ilgilendi. Genç yeteneklerin grubu daha iyi tanıyabilmesi için ‘’Bereket Enerji Gazetesi’’ nin son sayısı ile bazı promasyon ürünlerinin dağıtıldığı Bereket standına yaklaşık 2 bin kişinin ziyaret ettiği belirlendi.

Bereket Enerji Grubu’nun İnsan Kaynakları ve yenilenebilir enerji birimlerinde görevli yöneticiler ise katılımcılara, rüzgar enerjisi ve geleceği, Üniversite-sanayi işbirliği, yenilenebilir enerji ve ARGE, mezun olmak, iş mülakatlarında adayları ne bekliyor, kendinizi tanıyın ve davranış envanteri konularında slayt ve sunumlarla ayrıntılı bilgiler verildi.

Bereket Enerji Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Ersin Yazıcı, alanında en büyük olan fuarda başarılı bir sınav verdiklerini belirterek, bu tür etkinliklerde mühendislere iş hayatına atılmaları konusunda hem rehberlik ettiklerini hem de genç yetenekleri grup şirketlerinde çalışma olanağı sağladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.