Bilgisayarınızı Kurtaracak Araçlar!

Bilgisayarınızı Kurtaracak Araçlar!

Windows Bilgisayarınızı Kurtaracak Araçlar!

A+A-

Windows bilgisayarınız, zaman geçtikçe birçok sorun çıkarmaya başlayabilir. Windows her ne kadar işletim sistemini oldukça güçlendirmiş olsa da Windows’un yeni sürümleri de büyük sorunlar çıkarabiliyor. Bilgisayarımızda böyle bir sorun çıktığında para verip servise göndermek yerine yapabileceğiniz bedava şeyler var. Windows bilgisayarınız sorunlu davrandığında kullanabileceğiniz ücretsiz araçları sizler için derledik.

CPU-Z : Bu araç ile, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızın donanımını takip edebilirsiniz.Bilgisayarınızda uyumluluk sorunu varsa bunu da tespit edebilir. Ama en çok kullanıldığı durum, bilgisayarınızı servise verirken, içindekilerin değiştirilmediğini kontrol etmek oluyor.

Performans İzleyicisi: Bu araç, Windows 10 ile birlikte hayatımıza girdi. Araç ilk açıldığında varsayılan olarak CPU zamanını gösterse de, ekrandaki + işaretine basarak istediğimiz sayaçları ekleyebiliriz.

Güvenlirlik izleyicisi: Bu aracın adı az duyulmuş olabilir. Fakat kullanıldığında işimize çok yarayabilir.Güvenilirlik İzleyicisini Denetim Masası içinde aratarak bulabilirsiniz. Güvenilirlik yöneticisinde, bilgisayarınızın geçmişte yaşadığı hataları ve sorunları görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.