Bocce Takımı Başkana Ne Sözü Verdi ?

Bocce Takımı Başkana Ne Sözü Verdi ?

Türkiye Bocce Federasyonu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde düzenlenen Türkiye Grup Müsabakalarına katılarak büyük başarı elde eden Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi Bocce Takımı sporcuları, Müdür Başyardımcıları Musa Mert ve Beden Eğitimi Öğretmenle

A+A-

Ali Bozkurt, İbrahim Özkan, Muhammet Ali Yanbaş ve Furkan Solak’tan oluşan Menderes Anadolu Lisesi Bocce Takımı, daha önce de Denizli 3.sü olarak adını duyurmuş ve Manisa’da yapılan turnuvaya katılmaya hak kazanmıştı. Bocce sporu hakkında bilgiler veren ve önümüzdeki sene Türkiye’de iyi bir derece almayı kendilerine hedef olarak belirleyen sporcular “M.Ö 5000 yılında ortaya çıkan bir sporu yapıyoruz. 1991 yılından bu yana ülkemizde yayılmaya başladı ve 2005 yılında federasyonu kuruldu. Biz de ilçemizde bu sporu daha iyi noktalara taşımaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha iyi sonuçlar ve başarılar elde edeceğiz” dediler.

 

Ziyaretlerinden dolayı sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yeni sayılabilecek bir spor dalında büyük başarılar elde ettiniz ve bizlerin göğsünü kabarttınız. Hem eğitim hayatına devam etmeniz hem de spor hayatınızda böyle başarılı olmanız aileniz, öğretmenleriniz ve bizler için gerçekten gurur verici. İnşallah bu başarılarınız katlanarak devam eder. Takım olarak çok iyi bir birliktelik ve dayanışmaya sahip olduğunuzu ve başarılarınızda bunların da büyük etkisinin olduğunu görüyorum. Bizlerde başarılarınızın ve birlikteliğinizin artması için her konuda size yardımcı olmaya, bir abiniz olarak destek vermeye hazırız. Nazik ziyaretinizden dolayı başta Müdür Yardımcımız Musa Mert Bey olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serkan Arıcan Hocamıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Hem eğitim hem de spor hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Ziyaret, Menderes Anadolu Lisesi Bocce Takımı sporcularının Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a Manisa’dan getirdikleri hediyelerini takdim etmeleri ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.