Böyle Stres Attılar...

Böyle Stres Attılar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin yorgunluğunu geleneksel yılsonu pikniğinde attı. Animatörler eşliğinde eğlenen 1.500 öğrenci gönüllerince vakit geçirdi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin farklı mahallelerinde hizmet verdiği 10 farklı Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencisi ve öğretmenleri yılsonu pikniğinde bir araya geldi. Yoğun bir şekilde geçen 2016-2017 eğitim öğretim yılının stresini atmak için Cankurtaran Mesireliği'nde düzenlenen pikniğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmenler ve yaklaşık 1.500 öğrenci katıldı. Yılın yorgunluğunu ve stresini atmak için yapılan etkinlik sabah kahvaltısı ile başladı. Animatörler eşliğinde eğlenen öğrencilere pamuk şeker ve dondurma ikram edildi. Canlı müzik ile dans eden ve şarkılar söyleyen öğrenciler geleneksel oyunlarla da stres attı.

"Başarılı bir yıl geride kaldı"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinin 2016-2017 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde geride bıraktığını belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yıl boyunca çalışan sınavlar için yorulan emek veren öğrencilerimizin yılın yorgunluğunu atmaları için geleneksel hale getirdiğimiz pikniğimizi bu yılda yaptık. Geleceğimize yönelik projelerimizi sürdüreceğiz ve onları en iyi şekilde hayata hazırlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.